"Strikte hechters aan de kou" in Wei Ping (aanbevolen door Zhangjiakou Municipal Comité van de Communistische Partij van China)

"Strikte hechters aan de kou" in Wei Ping (aanbevolen door Zhangjiakou Municipal Comité van de Communistische Partij van China)

De Sabei, koude wind, druipend na het voorjaarsfestival, de gemiddelde temperatuur is minder dan 25 graden, en het minimum kan ‘s nachts minimaal worden verminderd.

Yu Weiping en kameraden zijn hier, het is 28 dagen. Het is bekend dat dit de eerste gateway is van de epidemische preventie en controle in Seliping. Alleen om het leven van de mensen in de jurisdictie te beschermen; hij weet dat dit een oorlog zonder rook is, maar ook de verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid inspecteren en testen en testen van elk communistisch partijlid. Sinds begin januari 26 januari, sinds het onderzoek op het eerste niveau, de Oost-besturings- en inspectiestation in het SELI-beheergebied 13,676 voertuigen heeft ge?nspecteerd, en meer dan 20.000 mensen meer dan 20.000 waren.

Om 7:00 op 15 februari was de grote vrachtwagenchauffeur in Inner Mongoli? een beetje beschaamd na het ontvangen van de temperatuurmeting en inspectie: "De politie-kameraden, waar er een plek is om te eten, we hebben niet elke dag gegeten." " Wacht, ik zal je een punt geven! "Yu Wei legde het niet te veel uit, ging meteen terug naar de politieauto naast de weg, nam een ??paar vaten onmiddellijke noedels, en nam een ??pot om het water te openen, gaf de twee chauffeurs . Eet hete gezicht, twee chauffeurs verplaatsen hun tranen en vroeg zelfs.

"Ik weet ook dat het gevecht hier moeilijk, verantwoordelijk is, maar om de veiligheid van de mensen en de gezondheid te waarborgen, moet ik doorgaan met het leiden van iedereen, gebruik praktische acties om een ??vaste veiligheidsbarrière voor de mensen te cre?ren!" Yu Wei In het hart van de vrede, "moet elk communistische partijlid in de reis zijn. Toen we met het initiatief van de politie aan het initiatief zijn gekoppeld, kunnen de hemelen en de aarde breed zijn, het leven vol met glorie.".