"Prachtig" 坤 – 光明 时评

"Prachtig" 坤 – 光明 时评

Core View "Waar is de lucht, hoe je het kassa omdraait? Rijst: regisseur Wu Tianming, Tao Ze, de film "Bai Bird Chao Feng" speelde in Li-stad in het hele land. Dit stuk als de belangrijkste situatie van Wu Tianming is eenmaal moeilijk, laat slechts meer dan 3 miljoen dozen in een week vrij, en de drainage is slechts 1%, en de "Amerikaanse kapitein 3" die op dezelfde dag vrijgegeven is, heeft bijna 800 miljoen gewonnen theaterkassa.

Op 12 mei werd de producent Fang Li opgevoerd in een live-platform, en hij kreeg de National Office Manager om de afvoer te verhogen. Deze zet is veel sterren. Een aantal ziekenhuislijnen belt ook de schaduwstad om de afvoer te verhogen, ondersteunt de "Bai Bird Chao Phoenix" op lange termijn screening.

In vergelijking met de eerste keer steeg de afvoer van "Bai Bird" van ongeveer 1% tot meer dan 7%, zes keer de omhoogschieten; vanaf 19 uur op de 17e, de film "Birds Chao Feng" Total Box Office meer dan 36 miljoen overschreden. Culturele "Single Biografie" Om te voorkomen dat "Church Apprentice, Honger The Master", "Bai Bird Chao Feng", heeft een schitterend tijdperk gehad, mensen respect voor de aanbidding en respect voor de mensen uit de mensen uit een diepe wortel de bijgevoegde Milieu van de landbouwvereniging heeft geen externe ideologische impact en concurrentie. Zodra deze gesloten omgeving kapot is, wanneer de akkoorden van westerse beschavingen en de elektronische piano het heuveldorp binnengaan, hebben ze een enorme schok en impact op het publiek en de kunstenaars gebracht. De sluiting van de landbouwvereniging heeft artistiek zelftoevoegen gebracht.

De Master of Master in de film heeft een kwalificatie gekozen en is niet goed, maar de persoonlijkheid van de leerling als een pass, dus cultureel erfenis betekent in de overgrote meerderheid van de traditionele vaardigheden van het Chinese volksvolle. In de landbouwmaatschappij is de bevolking slecht, alleen beperkt tot de lokale markt, en de lokale marktcapaciteit is klein, de kunstenaars die kunnen ondersteunen, alleen zo’n "enkele biografie", anders zal er "kerk-leerling, honger" zijn .

    Culturele erfenis wordt niet ondergedompeld in zijn eigen wereld.

Zo verdwijnt bijvoorbeeld, zoals deze traditionele volksmuziek niet, maar het is niet langer een muziekgroep, of de mainstream-muziekgroep bestaat en meer als een rol.

We zouden dit soort psychologie moeten hebben, accepteren langzaam dat we de aura langzaam op je lichaam terugtrekken, en de status-quo bestaat als een rol.

Als er zo’n mentaliteit is, is er misschien een beter, bijgewerkt inzicht in de erfenis en de ontwikkeling van onze traditionele cultuur.

    (Guangming.com Reporter Liu Feica Zhao Weilu Chen City Sorteer de clip).