[Nieuwe werkgever Morfologische werkman Gecentraliseerde actie] De gasten stellen een nieuwe werkmachtsvorming voor werkmachtsorganisatie vast

[Nieuwe werkgever Morfologische werkman Gecentraliseerde actie] De gasten stellen een nieuwe werkmachtsvorming voor werkmachtsorganisatie vast

Op 2 november, onder de gezamenlijke begeleiding van de Senior Court of Zhuang Autonome Regio, de District General Trade Union, de District People’s Society, de eerste gemeentelijke nieuwe baan, de City’s Intermediate Perechtshof, de gemeentelijke federatie van vakbond, de gemeentes De arbeidsrechtenbeschermingsbescherming van mensen Morigon Morfological Workers is laistoned. Dit jaar, de 3 afdelingen van het Municipal Sub-Level People’s Court, Municipal Federation of Trade Union, Municipal People’s Social Security Bureau, enz. Implementatie-adviezen over de arbeidsrechten van de arbeidsrechten van de Nieuwe Werkgelegenheid Morfologische Working.

"Meningen" hebben duidelijk het "One Center, Two Studios" -aanpassingsmechanisme vastgesteld, dat wil zeggen, in het gemeentelijke intermediaire volksgerecht opgezet een koppelingsaanpassingscentrum, in de gemeentelijke federatie van vakbonden, het Social Security Bureau van Municipal People opstellen Koppelingsaanpassingsstudio, hoge effici?ntie-koppelingsaanpassing Nieuwe werknemersvormwerkers betwisten geschillen, bouwen een harmonieuze en stabiele arbeidsrelatie. Het is duidelijk dat het Office of the Linkage Advisory Work Leading Group zich bevindt in de gemeentelijke federatie van vakbonden, en het leiderschap van de stad is gepleegd door het kantoor van het kantoor, en de toonaangevende groepsleden zijn eigendom van het Gemeentebureau van arbeid en rechten en interesses. De bewaking van de arbeidsinstellingen van het Bureau voor de sociale zekerheid, de hoofdpersoon die verantwoordelijk is voor het detachement van de gemeentelijke arbeidsbeveiliging en de gemeentelijke arbitrage van de arbeidspersoneel.

"One Central, Two Studi" onder leiding van het Bureau voor de Bureaubon van Linkage Leadership Group, de City’s Federation of Trade Unions, de Social Security Bureau Studio, streven naar succes binnen 3 werkdagen. Voor moeilijke gevallen van bemiddeling, tijdig overdrachtscentrum, organiseren meerdere gezamenlijke aanpassingen en streven naar succes binnen 20 werkdagen. Begeleiding van de Unie, die de partijen begeleidt om arbitrage aan te vragen aan het Arbitragecommissie Arbitragmenteren of een rechtszaak aan de rechtbank en legale dienstverlening voor de partijen. Tegelijkertijd hebben drie afdelingen een gezamenlijk vergaderingssysteem vastgesteld, houden regelmatig vergaderingen, melding, onderzoeksproblemen in en werken samen. Bevordering van online bemiddeling, rechtbanken en vakbonden, de menselijke samenleving om een ??goed werk te doen in bemiddelingsplatform, integreert het gebruik van werk, bemiddelingsorganisatie en bemiddelaars, de media, bemiddelingsproces en procedures "Naadloze" verbinding, realiseer het menu Mediator en online bemiddeling, online rechterlijke bevestiging, zodat de partijen deelnemen aan geschillenbeslechting, proberen tegenstrijdige geschillen te maken om op te lossen vóór de rechtszaak. Tot nu toe zijn er meer dan 30.000 nieuwe baan in Laibin City, waaronder meer dan 10.000 mensen die lid worden van de Union-organisatie. 3 Afdelingen zoals het Municipal Sports People’s Court, Gemeentelijke Federatie van vakbonden, Municipal People’s Social Security Bureau zal nauw verbinden, complementaire voordelen hebben en "one-stop" rechtenservice bieden voor nieuwe werknemers voor werkgelegenheidsvormen. Op dezelfde dag werden de provincies, gemeenten en districten van de gasten, en de twee studio’s "opgezet.