Winter Olympics gebied met bovenste waterstof-energiebus

Winter Olympics gebied met bovenste waterstof-energiebus

  In de vroege winter, de Winter Olympische Spelen Yanqing Division waar de Hainako-vallei in de Yanqing-divisie viel tot het vriespunt, bergtaille, verschillende groene, oranje, witte driekleurige apotheek tot shuttle en verbonden met het garantiepersoneel dat deelnam aan de testactiviteit. Op dit moment begint waterstofvermogen officieel een verbindingsservice te bieden voor het kerngebied van de Yanqing-divisie. Elke waterstof kan worden aangedreven door 100 kilometer per waterstof, die 70 kg koolstofdioxide-emissies kan verminderen, gelijk aan de absorptie van 14 gewone bomen, beseffen de emissies van nul, nul verontreiniging.

  In Zhongguancun Yanqing Park kan het gloednieuwe waterstof worden geopend en het lichaam is groen, oranje, wit als de achtergrond, eenvoudige sfeer. Waterstof-energiebus is uitgerust van materiaal tot componenten, die "waterstof" serie brandstofcelmotoren zijn die onafhankelijk zijn gemaakt. Bij het "hart" in de waterstof-energiebus is er een "waterstof" brandstofcelmotor en 8 opslagflessen, co-geassembleerd met waterstof.

Deze waterstof kan minus 30 graden Celsius lage temperatuur bereiken, designsnelheid is 100 kilometer, zuivere waterstof is ongeveer 450 kilometer, kan zich aanpassen aan lage temperatuur, klimmen en andere wegscenario’s, voldoen aan de lage temperatuurvereisten van noordelijke steden.

  Vanaf 1 november zal de eerste batch van 2 waterstof-energie-businvestering in proefoperatie worden ingediend. De proeflooproute van oorsprong is de Yanqing-stad, de terminal is het nationale alpine-ski-centrum, 38 kilometer per jog.

Elke auto is vereist in overeenstemming met de preventie en controle van de epidemie, slechts ongeveer 40 mensen kunnen in totaal 40 personen in het Winter Olympics Service Garantie-team dragen. Op het moment van het spel werden verwacht dat er 30 waterstofvoertuigen de divisie dienden. Volgens de situatie van de epidemische preventie en controle, waterstofvermogen (Beijing) Technology Service Co., Ltd. heeft een uitgebreide doden van voertuigen op een dag van tevoren, en stelt een voertuigepidemisch preventiebeheerproces vast.

"Vervolgens zullen we de samenwerking met bedrijven versterken om een ??goed werk te doen in Beijing 2022 Winter Olympische Spelen Waterstof Energie Verkeersgarantie, en volledig bevorderen van de constructie van waterstofproductie en ontwikkeling en waterstoftestverificatieplatform, streven ernaar Hard Owaterstof Technology Research and Development hard te bouwen Milieu en toepassing. Scène. "Liu Zhizi, plaatsvervangend directeur van Zhongguancun Yanqingyuan Service Center, zei. (Reporter Li Yao Correspondent Zhang Siqi) (originele titel: Winter Olympics).