[Review Line] FEI Tian Net Review: Laat het lantaarnfestival "+" uit "een ander" "thuis"

[Review Line] FEI Tian Net Review: Laat het lantaarnfestival "+" uit "een ander" "thuis"

  Ook naar het lantaarnfestival. Het Lantern Festival van dit jaar is een beetje speciaal.

Vooral in het lantaarnfestival ontmoette ik de Olympische Olympische Spelen van Beijing, ontmoette ik de genormaliseerde epidemische preventie en controle en ontmoette het jaar van de tijger.

Verschillende lantaarnfestival, dezelfde reünie is gelukkig. Kook een paar kommen van hete, zoete soep, yuanqing, yuanqing, laat het lantaarnfestival "+" uit een reünie "thuis".

  "Lantern Festival + Beijing Winter Olympische Spelen", "+" Out of "Home" van "Internationale Reunion".

Dit lantaarnfestival is heel bijzonder, vooral in de Olympische Spelen in Beijing Winter. Vanuit nieuwjaarsavond naar het lantaarnfestival, zijn veel personeel en vrijwilligers in de ijsblokjeslocatie in het werk van het evenement gaan werken en kunnen niet met hun gezin naar huis gaan. Ze hoefden geen nieuwjaarsavond te eten op oudejaarsavond, en dit lantaarnfestival kan geen groep diner met hun gezin eten.

Ze hebben echter een ander gedenkwaardig ‘ander’ warm festival doorgebracht vanwege de hele wereld.

Vanwege hen werd Peking Winter Olympics een "thuis" van de internationale reünie.

Hoewel ze niet herenigen met het "kleine huis", kunnen ze samen met het ‘iedereen’ zijn.

Voor iedereen in huizen, geef onze carrière. Hun onbelangrijke toewijding laat ons het lantaarnfestival "+" uit het "thuis" van de internationale reünie zien. "Lantern Festival + epidemische preventie en controle", "+" uit "thuis" van "Love Support".

Dit lantaarnfestival is heel bijzonder, vooral bij de genormaliseerde epidemische preventie en -controle. Epidemische preventie en controle is een burgeroorlog zonder rook. In de oorlog van dit volk is iedereen een steen in de ijzeren muur van het virus, en een liefde is verborgen in elke steen. Toen de epidemie een golf van komst is, upgraden we controlemaatregelen om de verschillende hartelijke initiatieven te vergroten, zodat isolatie van epidemische preventie niet liefde is.

Actief reageren op de diverse behoeften van de bewoners van het afdichtingsregelgebied, verhogen de levering van materialen en open de groenten om het hotline te bestellen en verschaffen een verscheidenheid aan plantaardige pakketten. "Bestelling" Service, zorgvuldig voorbereid "Nieuwjaar geschenkpakket" is alle mensen in inch "liefde". Een familie van epidemische isolatie is gevuld met "ander" "jaar" in liefdessteun, liefdesrelais en liefde.

Eet een kom dumplings, gewoon een liefde proeven.

Het lantaarnfestival "+" heeft een "liefdessteun" thuis. "Lantern Festival + 寅 年", "+" uit "thuis" "" is een "thuis".

Het jaar van de tijger is geen "vijftien ronde", maar "17e ronde", er wordt gezegd dat de maan de meest ronde tijd verschijnt op 0.56 op 17 februari. Het lantaarnfestival zoals de "vijftien maan zeven" is relatief zeldzaam, het laatste uiterlijk is in 2013, het volgende uiterlijk zal in 2029 zijn. Eet met glutineuze rijstmeel met witte suiker, rozen, sesam, bonenzand, jujube, het heerlijke lantaarnfestival, denkend aan geliefden. Geniet van de paleislamp, bloemlamp, vogel pluimvee licht, dierlijke koplampen, en de "sneeuwband" die slaperig is.

Neem de hersenen naar achteren, dans Dragon Dansen om lid te worden van de reis, stap voor stap, breng een goede maan door en de lange TERG-tijger sprong. Na 15 ben ik het hele jaar door geweest. Het is tijd om de wind uit te voeren, de rush van de tijger en Huiwei uit te halen, de kracht van de draak, slik de geest van de tijger, niet de maand "Ying (寅) "De mooie uitkijken naar het huis, in de toekomst knuffelen, ging naar de toekomst.

(仔 囡).