[Ouder-kind ouderschap] Zeven standaard hulp van kou of longontsteking

[Ouder-kind ouderschap] Zeven standaard hulp van kou of longontsteking

  Winter is een hoog seizoen van baby-ademhalingsinfecties. Behandeling is niet tijdige ontwikkeling om longontsteking te worden, vooral voor kinderen jonger dan 5 jaar en longontsteking. Ouders hebben geen professionele training ontvangen, het is moeilijk om de symptomen en -tekens van het kind te passeren, bepalen of het kind longontsteking heeft, alleen door de diagnose en behandeling van de arts.

  Maar de baby zal veel symptomen hebben, die ouders kunnen herinneren, misschien zou ik mijn baby onmiddellijk moeten nemen. Vandaag, hoe mama en vader te leren om te beoordelen of de baby thuis longontsteking heeft.

  Continue koorts Babylichaamstemperatuur is meer dan 38 ° C, blijvend gedurende twee of drie dagen, de antipyretica kan de lichaamstemperatuur slechts een tijdje laten vallen, al snel stijgend.

  Ademhaling is in het algemeen, de ademhalingsfrequentie van de baby is groter dan 50 keer / minuut, zodat de baby longontsteking kan, de dokter zo snel mogelijk bekijken.

Warmtewarmte kan ook adembenemingsacceleratie veroorzaken, die kan onderscheiden of het ademhalingsgetal kan afnemen afhankelijk van de normale temperatuurtemperatuur.

In de slaapstatus wordt de ademhaling vertraagd en wordt het niet aanbevolen om te tellen bij het slapen. Als gevolg hiervan kan het de ademhalingsstaat van de baby niet weerspiegelen.

  De methode van medische snelle tellende ademhalingsfrequentie is: tellen de ademhaling in de baby die in 15 seconden wordt ontwaken, vervolgens vermenigvuldigd met 4.

De snelle telling zal een foutmelding hebben, nauwkeurig tellen of tellen gedurende 1 minuut. Ouders kunnen bepalen of de ademhalingsgraad van de baby normaal is, hoewel het niet nauwkeurig genoeg is, maar het kan nog steeds abnormaliteiten op tijd vinden. Ouders hoeven niet te bepalen welke ziekten van de baby hebben geleden, alleen nodig om abnormaliteiten op tijd te vinden en zo snel mogelijk medische behandeling te maken. Onder normale omstandigheden kan het de ademhaling van de baby niet horen, zelfs als hij kan horen, het geluid is erg zacht, uniform, zal het niet ongemakkelijk maken.

De baby is adem en het geluid van achtervolgd, of het geluid als de vloeren.

Ouders kunnen hun oren op de achterkant van de baby leggen, zorgvuldig luisteren, normaal ademhalen, uniform, schoon. Het ademhaling geluid troebel, ruw en ongelijk.

  Onder normale omstandigheden wordt de babyademhaling niet verplaatst wanneer de baby ademt. Wanneer de pneumonie longontsteking is, wordt de neusventilator verplaatst, en de twee zijden van de neus vallen samen met de ademfrequentie, zoals een ventilator.

  Lipblauw violet als gevolg van de snelheid van de ademhaling, luchtbevorderen, kan ervoor zorgen dat de baby een zuurstofconditie heeft.

De baby heeft een gezicht, en de lippen rond de lippen kunnen ook "drieconcave" lijken, dat wil zeggen, het borstbeen in het borstbeen, het bovenste nest van de sleutelbeen, en de ribspleet zijn significant verzonken. De ouders kunnen de kleding van de baby openen. om de fysieke conditie van de baby te observeren.

  De mentale status is slecht, de mentale toestand is niet goed, ge?rriteerd, huilen of slapen, hou niet van eten, het is niet gemakkelijk om leuk te zijn. Koude symptomen, het toevoegen van baby loopneus, niezen, koorts, hoest, ouders concluderen dat het kind verkouden is, geef de baby een koud medicijn.

Maar een paar dagen zijn verstreken, de baby-symptomen zijn niet alleen verbeterd, maar ook verergt, zelfs nieuwe symptomen. Als een ouder vindt dat het kind het bovenstaande of veel gevallen heeft, is het noodzakelijk om te twijfelen aan de baby kan longontsteking hebben. Het is noodzakelijk om de baby onmiddellijk naar het ziekenhuis te brengen, alsjeblieft doktoren om de behandeling te diagnosticeren. (文 / 王 婧).