[Nieuwe werkgelegenheid Morfological Worter komt de conferentie in] De vrachtwagen Driver Sun Gang na "Fire"

[Nieuwe werkgelegenheid Morfological Worter komt de conferentie in] De vrachtwagen Driver Sun Gang na "Fire"

In juli 2020 is een video van "Draaiende grote vrachtwagens op de weg" heet.

Een grote vrachtwagen die het onderhoudsstation plotseling herstelt, en het onderhoudstation ligt tegengesteld aan een benzinestation.

Om grotere branden te voorkomen, heeft de Driver Sun Gang het gevaar van het leven gedreven om de brandweerwagen te openen naar de onbemande zone.

Zijn angst voor angstloosheid is als een netizen.

Na de nieuwe auto van de civiele held kreeg Sun Gang een nieuwe auto gedoneerd, werd het leven geleidelijk kalm. Recente verslaggevers ontdekten echter dat Sun Gang nog steeds "vuur" was, deze keer, zijn "vuur" bestaat in de mond van de vrachtwagenchauffeur, en het verschijnt in het beeld van "Union Spokeseperson".

"Denken om iets met Sun Ge" te doen, gaat vanaf de zon tot het einde van de vakbondsorganisatie. Sun Gang is een Shuangyashan-stad, de provincie Heilongjiang. Nadat de SHUANGYASHAN CITY Federatie de daden van Sun Gang heeft geleerd, ging de eerste keer naar zijn huis van condoleances, maar maakte ook een kleine elektriciteit, zoals een kleine koelkast, mineraalwater, medicijnen, enz.

Opende deze mobiele "thuis", Sun Gang heeft veel vrachtwagenchauffeurs op de weg geholpen.

Na Sun Gang "Fire" richtte Shuangyashan City altijd de invloed op van netto rode personages. Ik hoop dat door Sun-bende leidt om meer vrachtwagenchauffeurs te rijden om de vakbond te begrijpen, deel te nemen aan de vakbond. Liu Ziguang is ook een vrachtwagenchauffeur. Hij is bezig met het cultiveren, het opzetten, bevorderen van de bende van de zon, wordt aangetrokken door de "SUN GE" in het proces van vakbond. Beiyi Road, Temple District, Shuangyashan City, een high-speed, en een andere aangesloten lokale staalmolen, cementfabriek en grafeen, deze weg is een grote vrachtwagen om te komen en gaan. Een gebouw met 3 verdiepingen naast de weg wordt uitgehaald door de eigenaar Liu Ziguang en Sun Gang samen voor de vrachtwagenchauffeur. "In februari van dit jaar nam ik deel aan sommige activiteiten van Sun Ge, en toen besloot ik om deze plek uit te nemen en iets met hem te doen.

"Na herschepping is dit gebouw met 3 verdiepingen nu een auto-chauffeur naar huis genoemd naar Sun Gang.

Hier kan het verleden vrachtwagenchauffeur gratis koken, rusten. Shuangyashan City is altijd uitgerust met beddengoed, kantoorbenodigdheden, enz. "Deze plek is erg goed." Een vrachtwagenchauffeur die wacht op het laden, "we wonen in de auto in het verleden, ik had niet verwacht hier te slapen, ik kan koken, ik kan een bad nemen." " Je kijkt naar ons de slaapkamer. "Toen de vinger van Sun Gang, zag de verslaggever een publiciteitsinformatie op de muur van elke slaapkamer van elke vrachtwagenchauffeur, en hoe de vakbond lid te worden van de vakbond, kan de vakbond voordelen bieden voor leden. "Laat iedereen een maaltijd hebben, neem een ??douche, neem een ??goede rust, vertel het je, door deel te nemen aan de vakbondsorganisatie, deze intieme diensten hebben de mogelijkheid om een ??normale toestand te worden.

"Sun Gang glimlachte, hij zei dat hij een zin heeft geleerd -" First Serve en voer vervolgens de vergadering in. "Volgens de kenmerken van de liquiditeit van de truck is Shuangyashan City gebaseerd op het huis van deze bestuurder en organiseert en organiseert de truck als een kleine klasse. 2 ~ 3 per vrachtwagen is een team, eerst in" Klein huis ", deelnemen aan de vakbond uitgebreide familie.

Het verhaal van de rechten van rechten is een "lesgevend materiaal" in de mond van de mond van de bestuurder geworden. De gebeurtenissen van een ding heeft echter de opvattingen van veel mensen veranderd.

In juni dit jaar ontving de vrachtwagenchauffeur Liu Xinghua (Pseudoniem) een enkel transport van 30 ton goederen.

Omdat de compensatie van de andere partij veel lager is dan de lokale prijs, moet ik geld verliezen, Liu Xinghua wil niet ophalen, maar de andere partij belooft: na het vervoer van de goederen naar de plaats, laat hem een ??bimppel installeren rug.

Op deze manier kan ik ook het verschil "glad", dus hij zal ophalen. Wat hij niet had verwacht dat nadat de goederen werden vervoerd, kon de terugkeer van de juiste aankoop terugkerend naar de juiste plaats niet worden gehonoreerd.

Na een paar keer zet de andere partij ook "getrokken". "Wachtend op de 7 dagen, zal ik twee rondes uitvoeren.

"Liu Xinghua zei bitter, plus het eten, misverstanden, en de andere partij zou hem moeten compenseren.

Hoe kan ik teruggaan naar mijn eigen verliezen? Liu Xinghua herinnerde zich de "moeilijkheden om een ??unie te vinden" toen het gezin van de bestuurder rusteloos was. Liu Xinghua omhelsde de houding van het proberen om Sun Gang te vinden, Sun Gang vond een contractvrije advocaat via Shuangyashan City, en biedt gratis juridische diensten en help uiteindelijk Liu Xinghua terug naar 10.000 yuan.

Deze zaak werd later het "leerboek" van de vrachtwagenchauffeur.

Bij de lokale, vele vrachtwagenchauffeurs vinden hun bedrijf of gemeenschap na het begrip van de zonbende en de Unie en vragen om bij de Unie te komen.

Li Changhai, adjunct Director van het Permanent Comité van het Municipal People’s Congress van Shuangyashan, en de voorzitter van de gemeentelijke federatie van vakbonden, vertelde verslaggevers dat de stad altijd in communicatie is geweest met Sun Gang, naar zijn mening over gerelateerd werk, en co?rdineren een reeks kwesties zoals de tewerkstelling van vrachtwagenchauffeurs en het opzetten van personeel.

Dit jaar, door de totale cultivatie en aanbeveling van de stad, won Sun Gang de 1e-loonmedaille van de provincie Heilongjiang, en werd verkozen als de 12e vertegenwoordiger van de vakbond van Heilongjiang, maar ook in het feest. bron:.